Noodsleutelkasten

Een noodsleutelkastje kan levens redden! 

Of het een veiligheidsdeur is die snel ontgrendeld moet worden of een systeem dat snel afgesloten moet worden, noodsleutelkastjes redden mensen vaak uit lastige situaties. Geen gezoek meer naar sleutels tijdens een rampscenario, geen gezoek naar de code van de sleutelkluis, of iemand uit bed moeten bellen die toevallig de betreffende sleutel meegenomen heeft. 

In geval van nood glas breken! 
Ambulance of brandweerlieden kunnen de cruciale sleutel uit het noodsleutelkastje halen om bij een ​​gewonde persoon te komen, om een ​​brand te blussen, gas en elektrisch af te sluiten of om bijvoorbeeld een noodsysteem in te schakelen.  

In soortgelijke rampscenario’s is tijd de grootste vijand! 

Alle noodsleutelkasten zijn uitgerust met een glasvenster, een cilinderslot en eventueel een hamertje om in geval van nood het glas te breken, de enige manier om bij de sleutel te komen. 

Voor vragen en advies, neem gerust contact op met een specialist van Safepro24. 

Noodsleutelkasten
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Profirst PN 110 Noodsleutelkast
  Rating:
  0%
  € 23,20
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 2. Rottner Noodsleutelkast NSK1 ( Met hamer)
  Waardering:
  98%
  € 34,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 3. Rottner Noodsleutelkast NS1 (zonder hamer)
  Rating:
  0%
  € 31,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 4. Profirst PNK 110 Noodsleutelkast met Hamer
  Rating:
  0%
  € 28,30
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 5. Profirst PN 150 Sleutelkluisje
  Rating:
  0%
  € 83,90
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Een klein sleutelkluisje met een viercijferige code (zoals veel gebruikt voor de thuiszorg of voor verhuur van appartementen) kan natuurlijk ook gebruikt worden, maar de hulpdiensten hebben dan nog altijd de juiste geheime code nodig. Bij het gebruik van een noodsleutelkastje met glasruit is er geen code nodig. Je slaat het ruitje kapot, en je hebt toegang tot de sleutel

Rood is de kleur van gevaar, het is een kleur die direct opvalt tussen alle andere kleuren. Op deze manier gaat er geen tijd verloren voor de hulpdiensten en kan er direct actie ondernomen worden. 

In tegenstelling tot een normale kluis, zoals een meubelkluis, wordt een noodsleutelkastje niet verborgen geïnstalleerd. Hoe beter zichtbaar, hoe sneller de hulpdiensten kunnen handelen, hoe sneller levens gered kunnen worden. 

Misschien heb je je ideale kluis al gevonden, en wil je meer informatie over de beschikbare kleuren of over de accessoires. Of misschien wil je weten hoeveel sleutels je in een bepaalde sleutelkluis kunt bewaren, of heb je vragen over de certificering van kluizen. 

Wellicht kun je geen keuze maken, en wil je ondersteuning voordat je uiteindelijk tot aankoop overgaat. 

Wij staan je graag te woord via chat, e-mail of telefonisch.