Koop een inbraakwerende kluis met 120minuten brandbescherming 

Een gecertificeerde kluis is er om documenten en waardevolle spullen – zoals juwelen, goud,  documenten, contant geld, kleine elektronische apparaten of wapens, veilig op te bergen. Kluizen met 120 minuten brandbescherming zijn 2 uur brandwerend

Informatie over brandbeveiliging en brandbeveiligingsklassen

  • Geteste inbraakbeveiliging
  • Geteste brandbeveiliging - 120 minuten voor papier- of gegevensdragers
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Als de aanduiding “P” wordt ggebruikt , heeft de brandbescherming van 120 minuten uitsluitend betrekking op papier. Met de aanduiding “DIS” geldt de brandbeveiliging van een half uur ook voor gegevensdragers, d.w.z. laptops, harde schijven, SD-kaarten enz.

Bij Safepro24 bezorgen we met GLS of een expediteur( paletbezorging) Tenzij anders vermeld bedraagt de levertijd maximaal 3-5 werkdagen.

Bij ons heeft u de mogelijkheid voor gratis bezorging tot aan de stoeprand van uw woning. Dit betekent dat de geleverde goederen langs de kant van de weg worden achtergelaten en onze logistieke partner niet verplicht is de goederen tot aan de voordeur of in het appartement te brengen.

Indien gewenst is kunnen wij tegen meerprijs de kluis ook naar de montageplaats vervoeren. Ook kunnen wij de kluizen vakkundig voor u monteren en verankeren.

Meer informatie over alle contract- en montagemogelijkheden en de bijbehorende prijzen vindt u op onze pagina bezorg- en verzendkosten.

Bij Safepro24 heeft u de mogelijkheid om met de volgende betaalmethoden te betalen:

  • iDEAL betaling via Mollie
  • Bancontact betaling Via Mollie
  • Klarna achteraf betaling via Mollie
  • Visa
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

Meer informatie over de betaalmethoden vindt u op onze informatiepagina over betalen bij Safepro24, betalingsmethoden.

Safepro24 kan terugkijken op een jarenlange goede samenwerking met bekende fabrikanten uit de beveiligingsbranche. Met producten van fabrikanten als :Rottner Tresor en ProFirst zit je altijd aan de veilige kant! Bij Safepro24 vind je alle bekende kluisdealers; zij bieden de hoogste kwaliteit en bovendien onbeperkte veiligheid.

Rottner Tresor 

 Profirst