Wapenkluizen voor lange wapens

Je wapens in een geweerkluis: Een veilig gevoel! 

Een geweerkluis, een veilige opbergplaats voor lange wapens, is een stevige kast van hoogwaardig staal. Dit type wapenkluis is speciaal ontworpen voor het verticaal opbergen van lange wapens zoals luchtbuksen en jachtgeweren. Afhankelijk van je wensen zijn het beveiligingsniveau, het aantal wapens en de slotvariant bepalend bij het kiezen van jouw perfecte wapenkluis

Een geweerkluis is niet alleen wettelijk verplicht, maar beschermt je vuurwapen ook nog eens tegen diefstal. Daarnaast is een wapenkluis onontbeerlijk om te voorkomen dat je vuurwapens binnen je gezin in verkeerde handen vallen. Denk maar eens aan kinderen die, zonder enige angst voor gevaar, erg enthousiast jagertje gaan spelen met jouw (geladen) geweer

De geweerkluizen van Safepro24 voldoen aan alle door de overheid vastgestelde eisen, vastgelegd in de wet wapens en munitie! Voor een nóg betere bescherming bieden wij ook inbraakwerende en gecertificeerde wapenkluizen aan. Deze kluizen zijn getest en gecertificeerd op inbraakwerendheid volgens de Europese Normeringen EN 14450 of EN 1143-1.

Wapenkluizen voor lange wapens

 

Vind bij ons de juiste wapenkluis voor lange wapens

Een wapenkluis  of geweerkluis is een robuuste kast gemaakt van staal. Het wordt gebruikt voor de opslag van vuurwapens en munitie. Deze vorm van kluis is specifiek bedoeld voor het rechtop opbergen van lange wapens zoals geweren en jachtgeweren. Afhankelijk van je wensen zijn het beveiligingsniveau, het aantal wapens en de slotvariant cruciaal bij de keuze van een wapenkluis of wapenkast.

Definitie van lange wapens:

“Lange vuurwapens zijn vuurwapens waarvan de loop en het sluitstuk in gesloten positie langer zijn dan 30 cm en waarvan de kortste totale lengte die voor het beoogde doel kan worden gebruikt groter is dan 60 cm. Het gaat onder meer om jachtgeweren, geweren, sportgeweren, luchtgeweren, enz. die jagers, sportschutters of particulieren bezitten.”

Wapenbezitters in Nederland zijn verplicht om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving” Wet Wapens en Munitie”

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 41-41 van 41

Pagina
per pagina
  1. Rottner Munitie- en Wapenkluis Guntronic 5 Elektronisch slot
    Rating:
    0%
    • Certificaat inbraak Geen certificaat
    • Type Slot Elektronisch slot
    • Gewicht KG 48
    • Aantal wapens 5
    • Brandbescherming Voorwaardelijke brandbeveiliging
    € 703,30
    incl. BTW & gratis verzending
    3-5 Werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 41-41 van 41

Pagina
per pagina

Ook geweerkluizen zijn beschikbaar met vele slotvarianten. Er zijn klassieke varianten, zoals de dubbelbaardsleutel en het mechanische cijferslot, en er is een elektronische variant met geheime code. Alle varianten hebben voor- en nadelen. Mocht je hierover vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Jazeker. Met name de grotere modellen zijn geschikt om allerlei soorten en maten vuurwapens veilig op te bergen. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor 5 pistolen en 5 geweren

Lange wapens zijn vuurwapens waarvan de loop en het staartstuk in gesloten toestand langer zijn dan 30 cm en waarvan de kortste totale lengte in gebruik meer dan 60 cm is. Dit zijn onder meer jachtgeweren, sportgeweren en luchtbuksen. Dit type wapens wordt veel gebruikt door jagers, schutters en leden van schietverenigingen. 

Misschien heb je je ideale kluis al gevonden, en wil je meer informatie over de beschikbare kleuren of over de accessoires. Of misschien wil je weten hoeveel hangmappen je in een bepaalde kluis kunt bewaren, of heb je vragen over de certificering van kluizen. 

Wellicht kun je geen keuze maken, en wil je ondersteuning voordat je uiteindelijk tot aankoop overgaat.  

Wij staan je graag te woord via chat, e-mail of telefonisch.